Gemeente Zoersel

Zoersel is een gemeente die bekend staat voor haar sociaal beleid. Heel wat verenigingen en organisaties zijn hier actief. Zoersel zet ook vooral in op haar kwetsbare inwoners. De gemeente was op zoek naar het geschikte forum om de beide pijlers en het efficiënt inzetten van vrijwilligers met elkaar te verzoenen.
1 plaats in de gemeente, waar iedereen die iets met vrijwilligerswerk te maken heeft of op zoek is naar een vrijwilligersactiviteit, terecht kan.

Je kan onze vrijwilligersconsulente terugvinden op het vrijwilligerspunt Zoersel gelegen in het gemeentehuis, Handelslei 167 in Zoersel.
Je bent er elke maandag van 08u30 tot 12u30 of op afspraak, welkom.
De consulente luistert naar jouw vraag/interesses en gaat samen met jou op zoek naar de geschikte vrijwilligersactiviteit in je buurt.
Ook organisaties, plaatselijke verenigingen actief binnen de gemeente, kunnen op het vrijwilligerspunt terecht.
Het is voor elke organisatie in de gemeente immers een meerwaarde hun werking op het punt voor te stellen. Samen maken we een overzicht van de vrijwilligers die je zoekt. Deze vacatures zetten we online. We overlopen de vacature telkens een vrijwilliger zich aanbiedt in het vrijwilligerspunt. Samen zorgen we ervoor dat je snel de geschikte en gemotiveerde mensen mag ontvangen in je werking.

Vrijwilligerspunt Zoersel

Adres:

  Handelslei 167
    2980 Zoersel

Openingsuren:

  Maandag: 08:30 – 12:30 of op afspraak
  Dinsdag: Gesloten
  Woensdag: Gesloten
  Donderdag: Gesloten
  Vrijdag: Gesloten

  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten