Gemeente Schilde

Schilde is de parel van de Voorkempen. hier is vrijwilligen een belangrijk werkwoord. VONAK werd hier met open armen ontvangen. Schilde zette naast het fysieke vrijwilligerspunt ook in op het installeren van een digitaal vrijwilligersplatform. Dit in nauwe samenwerking met onze partner Give a Day vzw.
1 plaats in de gemeente, zowel het fysieke vrijwilligerspunt als een digitaal platform (https://www.giveaday.be/schilde) waar iedereen die iets met vrijwilligerswerk te maken heeft of op zoek is naar een vrijwilligersactiviteit, terecht kan.

Je kan onze vrijwilligersconsulente terugvinden op het vrijwilligerspunt Schilde gelegen in de bibliotheek, Brasschaatsebaan 30, Schilde.
Je bent er elke woensdag van 13u00 tot 17u00, welkom.
De consulente luistert naar jouw vraag/interesses en gaat samen met jou op zoek naar de geschikte vrijwilligersactiviteit in je buurt.
Ook organisaties, plaatselijke verenigingen actief binnen de gemeente, kunnen op het vrijwilligerspunt terecht.
Het is voor elke organisatie in de gemeente immers een meerwaarde hun werking op het punt voor te stellen. Samen maken we een overzicht van de vrijwilligers die je zoekt. Deze vacatures zetten we online. We overlopen de vacature telkens een vrijwilliger zich aanbiedt in het vrijwilligerspunt. Samen zorgen we ervoor dat je snel de geschikte en gemotiveerde mensen mag ontvangen in je werking.

Vrijwilligerspunt Bib Schilde

Adres:

  Brasschaatsebaan 30
    2970 Schilde

Openingsuren:

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: Gesloten
  Woensdag: 13:30 – 15:30 of op afspraak
  Donderdag: Gesloten
  Vrijdag: Gesloten

  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten